Ukupno prikaza stranice

ponedjeljak, 2. srpnja 2018.

5th Element Beer Polleo Sport Protein Beer



 Eto, pojavilo se i proteinsko pivo. Nastalo je kao suradnja Daruvarske pivovare s Polleo Sportom lancem dućana sportske prehrane. Ono bi trebalo povezati fitnes i pivo tj. alkohol. Pa da vidimo. U Daruvarskoj pivovari su u svoje GerWeiss pivo umutili Whey protein. Da malo pojasnim za one koji nisu upućeni - za izgradnju mišića su neophodni proteini. Whey protein se dobiva iz sirutke i najpopularniji je protein u  
suplementaciji korisnika teretana pa i sportaša općenito. Brzo se apsorbira pa se najčešće konzumira nakon treninga i to pomješan s vodom u količini od oko 30 grama (ovisno o masi konzumenta). U pola litre ovoga piva ga ima oko 5 do 7 grama. Da se sada ne lovim za mizernu količinu proteina u ovome pivu, moram spomenuti da fitnes i alkohol ne idu nikako ruku pod ruku. Ako rekreativno pohađate teretanu i ponekada popijete pivo, to neće biti ništa loše (po nekima čak i korisno). Ali isto tako ovo proteinskom pivo neće imati bolji (gori) učinak na vaše sportske rezultate od nekog drugog kvalitetnog piva.

 Pivo je mutno i gusto nalik gustom soku od marelice s malo pjene koja brzo nestane. Puno taloga na dnu boce. Aroma kvasca, biljna. Okus slad, malo voćni,  banana, umjereno slatko.  





 Stil, vrsta: German Hefeweizen
Alkohol: 4,5 %
Podrijetlo(zemlja/grad):  Hrvatska, Daruvar

Moja ocjena: 2,5 /5



Nema komentara:

Objavi komentar