Ukupno prikaza stranice

srijeda, 11. srpnja 2018.

ZMAJevo - festival craft piva i muzike


 Održano je ZMAJevo - festival craft piva i muzike, a dodao bi i nogometa iz razloga jer se poklopilo sa nogometnom groznicom i tekmom Hrvatska - Rusija (u kojoj smo naprašili ruse i prošli u polufinale SP-a :). Ali to više i nije vijest.








Ulaz je, kak' se i spada, bio slobodan.

 Prostor pivovare i sve u njemu djeluje impresivno.
 ZMAJevo je smješteno, a gdje drugdje, nego u Zmajevom gnijezdu tj. u Zmajskoj pivovari koju se moglo obići uz stručno vodstvo osoblja i saznati sve o proizvodnom procesu piva kao i još mnogo toga vezanog uz pivo i ljubavni život :).













 Točila se vrhunska pivica, uz Zmajsko tu su još bili od domaćih  Varionica i Niva Runda, te od stranih Crate Brewery (VB), Amundsen Brewery (NOR), Munich Brew Mafia (NJE), Humanfish Brewery (SLO) i Barut Brewing and Blending (SLO).  
























 Pivo se kupovalo za bonove koji se prethodno mijenjaju za živu lovu. To je postala već gotovo ustaljena praksa na festivalima piva.





 Pozitivna atmosfera i ljubazno osoblje za točionicima...kaj ćeš više?! ......(osim kaj gledaš Hrvatsku u četvrtfinalu SP-a).

















 Cookie Monster

 Jedno pivo o kojemu se dosta pričalo i isprobavalo, je Cookie Monster od Amundsen Brewery. Taj Imperial Stout sadrži 12,3 % alkohola i stoga pretjerana degustacija nije poželjna :). Trebalo je ostaviti prostora i za druge favorite.








 Za najmlađe je bila organizirana zmajska radionica.

Bilo je tu još svirke, navijanja, "pivo se točilo, grlo se močilo" furke do duuuugo u noć...
Nadam se da je ovo Zmajevo početak jednog niza od puno njih.

Nema komentara:

Objavi komentar