Ukupno prikaza stranice

četvrtak, 17. ožujka 2016.

Kabinet Maćedo

  Kabinetovo APA(American Pale Ale) "Maćedo" je pivo inspirirano jedinom regionalnom muzičkom top listom, MTV Adrie - Domaćica. Tako i sadrži sastojke koji potječu iz regije i to: okus dimljene slanine (Srbija), sušene kore naranče s otoka Visa(Hrvatska) i morske soli iz Pirana(ponovno Hrvatska??).
  Za atraktivan dizajn etikete je zaslužna Jelena Sanader, grafički dizajner MTV-a, iako je iskreno priznala da ne pije pivo, posao oko dizajna je dobro odradila. Naime, za izgled svake etikete pojedinog kabinetovog piva je zaslužan drugi umjetnik i ta praksa mi se sviđa.
  Pivo je maglovito, tamnije zlatne boje sa malo bijele pjene. Aroma slano dimljeno meso, voče...Okus dimljeno meso, sol, voće, karamela. Čudno pivo, kojemu je najveća prednost kod ispijanja u društvu ta da onda ispričate cijelu priču vezanu uz njega, i ispadnete cool. Šalu na stranu, radi se o pivu koje vas neće oduševiti svojim okusom  i netko vas prije prvog gutljaja mora upozoriti da je lagano slano. Tek toliko da se ne iznenadite.

 
 Stil, vrsta American Pale Ale (APA)
Podrijetlo(zemlja,grad): Srbija, Nemenikuće
Pivovara: Kabinet Brewery
Alkohol: 5 %
Moja ocjena: 2,8 /5

Nema komentara:

Objavi komentar