Ukupno prikaza stranice

srijeda, 15. travnja 2020.

Zmajska Pivovara - From Zagreb With Love





 Zmajevi sa redizajnom etikete svog najpopularnijeg piva Pale Ale, kreće u humanitarnu akciju kako bi pomogli u sanaciji Zagreba nakon potresa koji ga je pogodio uoči korona krize. Imam ga čast predstaviti baš na prvi dan njegove prodaje, jer sam ga naručio odmah, i zahvaljujem svima koji ga kupe od danas pa nadalje, te tako razvesele sebe odličnim pivom i uz to pomognu ovu humanu akciju. To je drugo pivo uz rasprodanog Medvedgradovog Fantoma koje zaradu doniraju kao pomoć Zagrebu. A na koji način to planiraju učiniti prenio sam sa njihove Facebook stranice i to doslovno.


"Pale ale s novom etiketom za donaciju opreme zagrebačkim vatrogascima👨‍🚒👩‍🚒👨‍🚒
Šok nakon potresa u Zagrebu, koji je u kombinaciji s karantenom i najoptimističnijima među nama izgledao kao otvorenje službenog programa apokalipse, brzo je zamijenilo divljenje prema svima onima koji od prvog dana nisu sišli s oštećenih zgrada i neumorno rade na saniranju štete i osiguravanju grada.
Skidamo im kapu, tako se vole ljudi i tako se voli grad...
Ali, hej, skidanje kape još nikoga nije spasilo od pada s krova - stalno nam se vrtjelo u pozadini... Imali smo potrebu braći po vatri izreći konkretnije "hvala"... i znali smo da u tome nismo sami.

S ekipom iz brenda From Zagreb With Love • first Zagreb streetwear brand, i uz pomoć i podršku tiskare Meglaj dizajn doo & Logopress osmislili smo akciju FOR ZAGREB WITH LOVE, a pridružila nam se i tvrtka Vertiko doo, Pitsome, naši distributeri Gastro Shop Pomalo i Spicy Days te Volim ljuto s donacijom ljutog umaka u svakom paketu.
Tako će se privremeno zvati Pale ale, naše najpopularnije pivo, a sva zarada od prodaje bit će utrošena na donaciju alpinističke i zaštitne opreme, alata i strojeva za Vatrogasna postrojba Zagreb i pridružene timove na terenu.
Pivo FOR ZAGREB WITH LOVE bit će dostupno od 15.4.2020. dok ne popijete sve zalihe, a uskoro ćete u njemu moći guštati u matching majici, od koje ćete prihod, naravno, isto donirati.
Sve možete kupiti u webshopu Zmajske pivovare, dućanu Spicy days i Gastro shop Pomalo."
 O Pale Ale pivu iz Zmajske sam već pisao, ali iako isto, ovo je ipak i drugačije pivo, koje zaslužuje moju ocjenu 5+/5.

Kapa do poda!

Stil, vrsta: Pale Ale
Alkohol: 5,3 %
Podrjetlo(zemlja/grad):  Hrvatska, Zagreb
Pivovara: Zmajska pivovara
Moja ocjena: 5+ /5!!




Nema komentara:

Objavi komentar